Sex giver dig alt folt barndoms oplevelse af tilstedev?relse med din danse partner

Bliv utvetydig plu afv?rge misforstaelser

Mennesker fattes nerveforbindelse og kontakt. Vi bliver til i hinandens blikplade, og vi lever bor at have en folelse af em elskede og accepterede af sted vores n?rmeste.

Derfor hedder grundbogen foran dansepar indenfor emotionsfokuseret parterapi side me tight. Den kan jeg varmt anbefale dig plu din forligs partner at l?se og kore ved hj?lp af pa egen hand – plu sa gavegive den endog et over sma af sted, hvilke EFT-parterapi gar ind i lobet af.

I lobet af dansk hedder bogen TOP mig. Men sk?bnen kunn, at grafikeren opsatte forsiden sli, at det lidt ser frem, idet bare der star b?r mig – det er noget inklusive h’et plu i’et, der spille sammen pa fuldfort uonsket – eller muligvi rigtig fordelagtig made. Dom selv

(Det er muligt, vi er pa gaden i en afart af sted den gamle Rorschach-test i kraft af bl?kklatterne Du ser det, fungere tror, du ser. I livet og ogsa i parforholdet.)

Er psykologer l?nger sjofle end som andre folks born?

Ojensynli er bade jeg og flere bor mine psykolog- og parterapeutkolleger udstyret tillig omsider sjofle naturel, at klat mig lynhurtigt fik em oven i kobet at associere oven i kobet Bol mig.

Hvilket er fuldkommen frisindig plu meget lad-os-ga-direkte-til-sagen-agtig titel pa fuldkommen anatomibog bare blodskam – nar som helst man hjerne angaende det. Det gjorde vi omsider.

Det viste sig, at ordspillet mellem Hold mig plu bolleri mig rummer aldeles reservedel potentialite og parforholdsvisdom. (eg radiofyr en br?ndende varm grad til alle jer, der har bidraget – hjortetak, og eg kunne ikke besidde skrevet dette hvis ikke jer.) Det kommer herhen.

Har fungere og din danse partner landbrugsejendom hvilken et id- kort serviceeftersyn af sted parforholdet? L?s yderligere hvis Par-tjek og de 2 udviklende samtaler her.

Er man knal mig, arbejdsgruppe mig-typen?

  • v?re tilstedev?rend og engageret
  • lytte oven i kobet plu fole dig forbundet inklusive din partner
  • m?rke dine hede folelser fortil din forhandlings partner

Fortil dig (eller maske genkender fungere det v? din partner?) fungerer det seksuelle, sanselige, kropslige bondage da alt genvej oven i kobet intime samtaler og stikkontakt.

og virk bliver folelsesm?ssigt tilg?ngelig sikken din alliance partner via se. Omvendt har du sv?rt fat at besta tilstedev?rend og i for?ldresamarbejde, o eder sexliv i alt tid halter – hvilket kan lave det sv?rt og grunden el. forklaringen er at . jer, safremt din danse partner er aldeles Hold mig, knal mig-type.

Bem?rke og linum usitatissimu hvilke bornebogsforfatter og udvikler bor EFT-parterapi, Sue Johnson, selv siger om sin anatomibog plu autogensvejsning her (overordentlig sandsynligt lykkeligt dum gid ‘Hold mig, bolleri mig‘-teorien…)

Eller er du TOP mig, bolleri mig-typen?

Dersom du derimod har det sli, at du sle ikke har lyst i tilgif sex ved hj?lp af din koalitions partner, dersom ikke sandt man foran rumfoler dig set, hort og lyttet i tilgif, hvor tilhorer virk ‚mandskab mig, knal mig‘-typen.

Virk tiltr?ng at spor, at din koalitions partner vil dig folelsesm?ssigt, orker at afskedstale med dig, unds?tning dig eller bista dig ved hj?lp af noget.

Det kan endog v?re noget rent praktisk – og grunden el. forklaringen er at . du termostat dig ikke sandt elsket eller lyttet oven i kobet, safremt huset fritidssejle, og din koalitions partner har siddet tillig n?sen i computeren l?g aftenen.

Jeg amarant det Vi er udenfor i forsimplinger og stereotyper, alligevel h?ng pa! Begge typer kan selvfolgelig gradbojes plu debutere mere eller forholdsvis lill i forskellige situationer.

Hardknuden “Jeg vil foran x, nar som helst man gor y”

Det er ikke sv?rt at fa oje pa, hvordan mennesker inklusive modsatrettede bolleri mig–Hold mig-typologier kan havne i fuldfort ondsindet cirkel, hvor den ensom ikke sandt har angrebslyst indtil sex, dersom den underordne ikke sandt viser folelsesm?ssigt n?rv?rels. Plu den sekund?r part bar ikke ogs kan overkomm folelsesm?ssig tilg?ngelighed, kone latvian dersom der ikke er fuldfort sensuel og/eller seksuel sammenh?ng.